Carnavalsvereniging "De Keieschieters"  Vierlingsbeek - Groeningen

Vrienden van De Keieschieters, Bedankt!

Graag willen wij als bestuur ook de Vrienden van De Keieschieters onder de aandacht brengen. Met de oprichting van Vrienden van De Keieschieters willen wij een zo breed mogelijke betrokkenheid krijgen bij alles wat met de Bèks-Gruuningse carnaval te maken heeft.

Het doel van “De Vrienden van” is om meer betrokkenheid te krijgen bij de carnavalsvereniging. Iedereen die het carnavalsleven een warm hart toedraagt is van harte welkom bij ”De Vrienden van De Keieschieters”.

De Vrienden van De Keieschieters ontvingen dit jaar een heus Vrienden van pinneke – een echt collectors item. Daarnaast ontvingen zij een heerlijk bierpakket om alvast voor te proeven op de carnaval.

Jaarlijks zal worden bekeken wat u als Vriend van De Keieschieters ontvangt. Daarnaast zouden wij graag een beroep willen doen op deze “Vrienden van” om als vrijwilliger een steentje bij te dragen aan het carnavalsgebeuren, bijvoorbeeld in een commissie (niet verplicht). Een bord met Vrienden van is er nog niet. Het is de bedoeling dat die in onze nieuwe residentie komt. Hieronder bedanken wij alle Vrienden van De Keieschieters.

Met de 33,00 EUR ondersteunt u CV De Keieschieters op een goede manier.  “De Vrienden van” hebben een grote invloed op hoe het geld besteed gaat worden. De gelden kunnen op allerlei manieren besteed worden. Denk bijvoorbeeld aan een fantastisch carnavalsevenement, extra aankleding voor een carnavalsavond en aanschaf van kleding of materialen.

Wij kunnen inmiddels al melden dat de steek van de jeugdadjudant dit jaar gesponsord is door de Vrienden van De Keieschieters.

Word óók vriend!
Stuur dan een mailtje naar penningmeester@dekeieschieters.nl.